Luni, 21 Mai 2018
Mio a lansat un blog de călătorii PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Marţi, 07 Iulie 2009 13:26

 Mio Technology, furnizor global de dispozitive de navigaţie, compania numărul unu pe piaţa GPS din România, a lansat blogul destinat turiştilor, care va îngloba experienţe reale de călătorie, informează compania.


Cei care fac publice poveştile din timpul călătoriei pe blogul de călătorie Mio, pot câştiga un dispozitiv GPS Mio.

'Spiritul de a explora mai mult nu înseamnă numai a călători sau a vedea locuri noi. Oamenii găsesc acum mai interesant să afle informaţii despre istoria, cultura sau impresiile localnicilor despre zonele în care aceştia călătoresc. Blogul de călătorie Mio este lansat pentru a-i încuraja pe cititori să afle mai multe despre destinaţiile lor, dar şi despre cum să se comporte ca adevăraţi cunoscători şi chiar să se simtă ca localnicii în timpul vizitelor', declară Justine Liu, Global Marcom Director Mio Technology.

Mio Technology dezvoltă şi promovează produse ce le permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio Technology are peste 1.700 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 47 de ţări.