Luni, 21 Mai 2018
anunturi-leasing.ro, unde se intalnesc cererea si oferta de leasing. PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
Joi, 09 Iulie 2009 12:24

 Anunturi-leasing.ro, portalul contractelor de leasing. Predai contractul tau de leasing, gasesti contractul de leasing potrivit nevoilor tale.

S-a lansat anunturi-leasing.ro pe fondul lipsei unui site dedicat publicarii de anunturi privind cedarea contractelor de leasing. anunturi-leasing.ro, este un portal complex dedicat acestui domeniu; aici se intalneste oferta de cedare a bunurilor detinute prin contracte de leasing, in crestere in contextul crizei economice, cu cererea de preluare de astfel de bunuri. anunturi-leasing.ro se adreseaza intregii piete de leasing, oferind posibilitatea publicarii de anunturi privind autoturisme, motociclete, dar si utilaje.


Sustinut de un design prietenos, site-ul se distinge prin organizarea si detalierea informatiei si navigabilitate, oferind astfel celor interesati, o imagine clara in ceea ce priveste oferta pietei si de asemenea, pot alege bunul care se potriveste cel mai bine necesitatilor lor.


Utilizarea anunturi-leasing.ro pentru publicarea de anunturi, face ca oferta sa intalneasca cererea mult mai repede, cei interesati de preluarea de contracte de leasing orientandu-se in primul rand in cautarea lor, spre anunturi-leasing.ro.


Publicarea de anunturi de predare leasing este oferita GRATUIT pana la data de 15.07.2009, cu o valabilitate de 30 zile pentru fiecare anunt, numarul de anunturi publicate fiind nelimitat. Pentru a publica anunturi, cei interesati sa predea leasing trebuie sa se inregistreze ca Utilizatori.


Echipa anunturi-leasing.ro este tanara si dinamica, membrii ei avand o experienta de peste 5 ani in domeniul financiar-bancar si auto. Aceasta isi propune ca portalul anunturi-leasing.ro sa devina in cel mai scurt timp o referinta in domeniul contactelor de leasing, avand in vedere conceptul sau si functionalitatile implementate. In continuare, se va preocupa de oferirea de servicii de calitate si va veni in intampinarea necesitatilor Utilizatorilor sai prin integrarea de noi functionalitati si servicii.


Va multumim.

Echipa,
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.anunturi-leasing.ro