Luni, 21 Mai 2018
Ialomiţa: 'Nu' taxei de trecere a podului Feteşti-Cernavodă, pentru localnici PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Vineri, 07 August 2009 13:50
 'Semnează şi spune NU taxei de trecere a podului Feteşti-Cernavodă pentru feteşteni!' este deviza unei campanii de strângere de semnături iniţiate, vineri, de Cristina Ancuţa Pocora, deputat în Colegiul Feteşti-Ţăndărei, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui, spre Feteşti, pentru eliminarea taxei de pod pentru feteşteni.

În acelaşi timp, oamenii nemulţumiţi de introducerea acestei taxe, vor avea ocazia să-i transmită ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, mesajele personale, pe care le vor putea scrie pe panoul realizat special.

Întreaga listă cu semnături şi mesajele lăsate de feteşteni vor fi înaintate de către deputatul Cristina Ancuţa Pocora ministrului Transporturilor.

'Până acum, toate demersurile făcute de mine sau de către autorităţile locale pentru eliminarea taxei de pod pentru feteşteni nu au primit niciun răspuns. Ministrul Transporturilor ignoră complet faptul că acest bir reprezintă o adevărată povară pentru bugetul, şi aşa limitat, al locuitorilor din zonă. Practic, aceştia traversează foarte des podul şi, de fiecare dată, trebuie să plătească. La un calcul simplu, un feteştean ajunge să scoată din buzunar peste 500 de lei pe lună pentru acest bir', precizează parlamentarul în cadrul unui comunicat remis, viner