Luni, 19 Martie 2018
Up

Aplicatii

Simulatoare, programe, jocuri

 

Imagine CD - REDENUMITI din Simulator scoala de soferi 3D.rar in Simulator scoala de soferi 3D.iso.

 

parola : Clutch

Pentru a le instala folositi programul Tom Tom (il gasiti tot in aceasta sectiune). Atentie - functioneaza numai pe modele de telefon care au sistemul de operare Symbian.
Imagine CD - REDENUMITI din Simulator scoala de soferi 3D.rar in Simulator scoala de soferi 3D.iso.
Imagine CD - REDENUMITI din Simulator scoala de soferi 3D.rar in Simulator scoala de soferi 3D.iso.
auto B+ 2.1

(recomandat atat ca material didactic pentru desfasurarea lectiilor de legislatie din cadrul scolilor, cat si pentru cursantii ce vor sa invete acasa pe calculator, inlocuind astfel cartea in totalitate)

"auto B+" versiunea 2.1 este primul si singurul software pentru obtinerea permisului de conducere auto recomandat de autoritatile competente in domeniu, precum si de marile scoli de soferi din Romania.
Intregul continut al programului "auto B+" versiunea 2.1 a fost revizuit conform noului cod rutier in vigoare de catre profesori de legislatie rutiera din cadrul mai multor scoli de soferi colaboratoare.
Usurinta folosirii acestuia, modul explicit, pana la cel mai mic amanunt, de prezentare prin animatii si grafice, cat si continutul bogat in informatii necesare sustinerii unui examen auto, fac din acest produs, un lider pe piata soft-urilor de acest gen.

Cerinte minime de sistem:
500 Mhz frecventa procesor
128 memorie RAM
400 Mb spatiu pe hard disk
8 Mb memorie placa video
rezolutie monitor de 1024x768
sistem de operare: Windows 9x/Me, Windows XP/2000, Windows Vista


Update auto B+ 2.1.1. cu noua varianta de examinare


Intrucat examinarea pe calculator va fi extinsa la nivel national, firma noastra pune la dispozitia celor ce au achizitionat programul auto B+2.1 si varianta similara noii examinari de la politie. Acest modul reprezinta partea de "simulare examen" si poate fi downloadat GRATUIT. Asadar programul va contine ambele versiuni de examinare: in stilul clasic cu anexa in partea dreapta a ecranului cat si in stilul nou ce va fi introdus in salile de sustinere a examenelor pe calculatoare cu monitoare touchscreen (similar ca la politie).
Atentie! Pentru a beneficia de acest modul (2.1.1) cu noul stil de examinare, trebuie sa aveti instalat programul auto B+2.1.
Update-ul functioneaza si pe monitoare fara touchscreen, folosind mouse-ul.
Powered by Phoca Download